Belegging van Guzhen x Shenzhen Lighting Fair 2024

Integrasie tussen Shenzhen en China, en integrasie van die industriële ketting. Op die middag van 5 Julie om 3 uur is die "2024 China Guzhen International Lighting Expo (Shenzhen Spesiale Uitstalling) Investment Promotion Conference" in Kamer 205 van die Dengdu gehou Guzhen Convention Center.Zhou Jintian, lid van die Partykomitee en onderburgemeester van Guzhen Town in Zhongshan City, verteenwoordigers van Shanghai Bohua International Exhibition Co., Ltd. en Zhongshan Guzhen Lamp Expo Co., Ltd., asook dosyne beligting en beligting-entrepreneurs en mediaverslaggewers, het die geleentheid bygewoon.

2024古镇灯博会(深圳特展)招商发布会

Die 2024 Guzhen Lighting Fair (Shenzhen Spesiale Uitstalling) sal van 12 tot 14 Desember 2024 sy debuut by die Shenzhen International Convention and Exhibition Centre (Bao'an Distrik) maak. Die Guzhen Lighting Fair is verbind tot die omvattende vertoning van die beligtingsbedryf ketting, en die Shenzhen Spesiale Uitstalling is 'n uitbreiding van die Lantern Expo, wat 'n innovasie in hulpbron oorgrens en integrasie is.

Twee stede werk saam om 'n eenstop-uitstallings- en verkoopsplatform te bou, wat hoëgehalte-beligtings- en beligtingshandelsmerke ondersteun, grensoverschrijdende koppeling van gediversifiseerde hulpbronne soos spyseniering, hotelle, meubels, gesondheid en leefstyl, en om industriële integrasie en innoverende ontwikkeling te bewerkstellig.

Op die perskonferensie het Zhou Jintian, lid van die Partykomitee en onderburgemeester van Guzhen Town, gesê: Met die opening van die Shenzhen Zhongshan-brug is daar slegs 'n reguitlynafstand van ongeveer 80 kilometer vanaf Guzhen Town na Bao'an Distrik in Shenzhen.Die "1-uur ekonomiese sirkel" sal die volwassenheid van die "Shenzhen R&D+Zhongshan-vervaardiging"-model in die beligtingsbedryf versnel. Dit lok nie net hoëtegnologie-ondernemings en talentbronne in Shenzhen nie, maar bring ook innoverende stukrag na die Guzhen-dorp bedryf.

Deur die Guzhen Liging Fair (Shenzhen Spesiale Uitstalling) aan te bied, is ons vol vertroue om die verdieping van die nuwe samewerkende ontwikkelingsmodel van "Shenzhen Chain Master + Zhongshan Supporting" en "Shenzhen R&D + Zhongshan Transformation" te versnel en die invloed en reputasie van die streek "Een spesialisasie, veelvuldige vermoëns".

1 (2)
1

Pos tyd: Jul-12-2024